Destek
Soru, öneri veya hata bildiriminiz için osman.seven97@icloud.com adresine yazabilirsiniz.
Fotoğraflarım hemen silinir mi?
Hayır. Sola kaydırılan fotoğraflar önce son inceleme listesine alınır. Silme ancak siz listeyi onayladıktan ve iOS sistem onayını verdikten sonra istenir.
Silinen bir fotoğrafı geri alabilir miyim?
İşlemin durumuna göre uygulama içindeki geri alma özelliğini kullanabilirsiniz. iOS tarafından silinen fotoğraflar Apple Photos içindeki Son Silinenler albümünde de bulunabilir.
Fotoğraflarım bir sunucuya yükleniyor mu?
Hayır. Fotoğraf inceleme ve seri çekim gruplama cihazınızda yapılır. Ayrıntılar için Gizlilik Politikası'na bakın.
Fotoğraf erişimini nasıl değiştirebilirim?
iPhone'da Ayarlar → Uygulamalar → KareKalsın → Fotoğraflar bölümünden Tam Erişim, Sınırlı Erişim veya erişim kapalı seçeneklerini yönetebilirsiniz.
Satın almamı nasıl geri yüklerim?
KareKalsın içinde Ayarlar → Satın almaları geri yükle seçeneğini kullanın. Satın alma sırasında kullandığınız Apple hesabıyla giriş yaptığınızdan emin olun.
Aboneliğimi nasıl iptal ederim?
iPhone'da Ayarlar → Apple Hesabı → Abonelikler → KareKalsın yolundan aboneliğinizi yönetebilir veya iptal edebilirsiniz.